« Terug naar het overzicht

Weer een stap dichterbij de Passie Loil 2017; waar wanneer

Vanmorgen 9.30 uur was het dan zover ! De start van onze repetitiedag voor de passie 2017; waar, wanneer…

We begonnen om 9.30 uur met koffie in de pastorie, Inmiddels een traditie, om daarna écht te kunnen starten met de repetitie. Nadat we de warming up hadden gedaan, repeteerden we voor het eerst met onze band.

Het zingen onder begeleiding van een band bestaande uit piano, bas, drums en fluit hadden we al vaker ervaren. Voor deze passie is de band uitgebreid met een cello. Een hele mooie uitbreiding bleek al snel.

Toen we alle liederen hadden gerepeteerd werden de scenes en liederen geïntegreerd. Voor het eerst in ontworpen decor; een grote steiger, met twee verrijdbare trappen. Dat was wel even wennen. Na een aantal herhalingen en goede afspraken ging het steeds beter.

Waar hard gewerkt wordt, moet de inwendige mens ook goed worden verzorgd. We hebben samen genoten van een heerlijke lunch, aangeboden door Tonnie Diesvelt.
In de middagrepetitie hebben we de onderdelen, die we nog niet hadden gerepeteerd doorgenomen. Als laatste onderdeel hebben we vervolgens onze eerste doorloop gespeeld en gezongen. Wauw !!!
Moe, maar voldaan kijken we terug op een enerverende, intensieve werkzondag en gaan met veel zin de puntjes op de i zetten in de komende weken.

Op 12, 13 en 14 april zijn we er zeker klaar voor om passie Loil 2017; waar, wanneer te laten zien.
We hebben er zin in !Toegevoegd op: maart 12th, 2017 door Sjanté